Antena Meniu Search
x

Actorul Steven Seagal a vizitat spitalul în care se află victimele atacului terorist de la Moscova: "Nu poți să faci asta oricărui popor și să rămâi nepedepsit"

Actorul american Steven Seagal a vizitat spitalul în care se află victimele atacului terorist de la Moscova. Americanul a spus că Rusia se confruntă cu o mare tragedie și a cerut pedepsirea celor vinovați. Steven Seagal are o relație bună cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 15:50

- Profimedia

Actorul Steven Seagal a vizitat Centrul Național Medical și Chirurgical, unde a întâlnit trei victime cărora „le-a mulțumit pentru curaj și perseverență”, potrivit Sky News.

Fostul star de la Hollywood, în vârstă de 71 de ani, a transmis un mesaj prin intermediul contului de Telegram al Ministerului rus al Sănătății.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost o tragedie teribilă care nu ar fi trebuit să se întâmple. Și cred că Rusia va servi drept exemplu și va lăsa lumea să înțeleagă că nu poți să faci asta oricărui popor și să rămâi nepedepsit. Mulțumesc medicilor pentru munca pe care o fac, mă bucur să văd că pacienții se simt bine și se recuperează”, a spus Steven Seagal, potrivit Mediafax.

Actorul american este un apropiat al președintelui Putin. El a vizitat Rusia de multe ori și l-a numit pe Putin „unul dintre marii lideri ai lumii în viață”. Actorul a susținut anexarea de către Moscova a regiunii Crimeea a Ucrainei în 2014 spunând că este „foarte rezonabilă”. De asemenea, el s-a alăturat unui partid pro-Kremlin în 2021 și a vizitat o parte controlată de ruși din estul Ucrainei, unde s-a întâlnit cu un lider separatist susținut de Rusia.

În 2017, Ucraina a interzis intrarea în țară a lui Seagal pentru cinci ani din motive de securitate națională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Actorul Steven Seagal a vizitat spitalul în care se află victimele atacului terorist de la Moscova: "Nu poți să faci asta oricărui popor și să rămâi nepedepsit"