Antena Meniu Search
x

Acuzaţii la un spital din Prahova: un copil cu fractură ar fi fost trimis acasă

Acuzaţii grave sunt şi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti! O mamă susţine că doctorii de la Urgenţe i-ar fi tratat copilul pentru o fractură la picior cu...  pansamente şi calmante. Apoi l-au trimis acasă, deşi băieţelul în vârstă de trei ani urla de durere.

de Redactia Observator

la 21.02.2019, 18:17

Vezi și

Acuzaţii grave sunt şi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti! O mamă susţine că doctorii de la Urgenţe i-ar fi tratat copilul pentru o fractură la picior cu...  pansamente şi calmante. Apoi l-au trimis acasă, deşi băieţelul în vârstă de trei ani urla de durere. Calvarul a continuat zile la rând pentru că medicii ar fi refuzat să mai consulte copilul.

Directorul Spitalului de Pediatrie din Ploieşti confirmă, în mare parte, spusele mamei. Există însă şi un "dar"! Spune că femeia ar fi trebuit să vină ulterior la control împreună cu copilul de trei ani între orele 9 şi 12. Ori cei doi au sosit seara, la ora 20, atunci când doctorul care trebuia să se ocupe de control nu mai era în spital. 

Referitor la faptul că băiatul putea fi totuşi văzut de un alt medic, directorul spitalului nu a dorit să comenteze situaţia.Totul a început săptămâna trecută, pe 14 februarie, atunci când copilul s-a accidentat în casă. 

Când mama a ajuns cu el la Urgenţe, la Spitalul de Pediatrie din oraş, doctorii i-ar fi pus doar un pansament băiatului şi i-au recomandat calmante. Apoi femeia a fost îndrumată să revină la control. Din cauza durerilor insuportabile, mama şi-a dus copilul la Spitalul din Azuga, apoi la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală. 

Acolo, în mai puţin de un sfert de oră au primit un diagnostic care arăta o fractura serioasă la picior. Medicii spun că dacă în trei săptămâni starea copilului nu se va ameliora, va fi nevoie de operaţie. Altfel riscă să rămână cu probleme tot restul vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Acuzaţii la un spital din Prahova: un copil cu fractură ar fi fost trimis acasă