Antena Meniu Search
x

Adda a renunţat la facultate în favoarea muzicii şi nu regretă nici o secundă

A renunţat la facultate în favoarea muzicii şi nu regretă nici o secundă. Mamă şi soţie, Adda îşi compune acum singură piesele şi are chiar propria casă de producţie. La 7 luni de la naştere, a mai lansat o piesă cu un mesaj sensibil, diferite de cele de până acum, pentru care s-a inspirată din zilele alături de soţul ei.

Vezi și

A renunţat la facultate în favoarea muzicii şi nu regretă nici o secundă. Mamă şi soţie, Adda îşi compune acum singură piesele şi are chiar propria casă de producţie. La 7 luni de la naştere, a mai lansat o piesă cu un mesaj sensibil, diferite de cele de până acum, pentru care s-a inspirat din zilele alături de soţul ei.

Aşa că Adda s-a aşezat la pian şi a compus o piesă în care şi-a pus tot sufletul. Însă, nici vorbă de despărţire în viaţa ei. De curând, ea şi Cătălin au devenit părinţii unui băieţel care le completează existenţa. 

Chiar dacă Alexandru are doar 7 luni, Adda se gândeşte deja la viitorul măreţ al celui mic. 

Acum, are şi propria casă de producţie. Visa la asta încă de mică, însă drumul până aici nu a fost uşor: "Când am venit în Bucureşti am intrat la două facultăţi, la istorie şi la jurnalism, dar am renunţat la istorie după primul curs. A fost mare discuţie la mine în familie , că nu e bine, că trebue să ai studii , dar le-am explicat că nu simt."

Părinţii au înţeles-o şi au sprijinit-o. În semn de mulţumire, Adda a realizat chiar şi o piesă cu tatăl ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Adda a renunţat la facultate în favoarea muzicii şi nu regretă nici o secundă