Antena Meniu Search
x

Adolescent român găsit în genunchi, lângă mama vitregă, moartă în casă, în Franța. Băiatul și tatăl lui, arestați

Un adolescent român a fost găsit în genunchi, lângă mama vitregă, moartă în casă, în Franța. Băiatul și tatăl lui au fost arestați.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.09.2020, 07:47

Franța
Imobilul în care a fost găsit adolescentul român, lângă corpul unei femei moarte - Midi Libre
  • Un vecin a sunat disperat la poliție după ce a auzit un urlet.
  • Victima a fost găsită fără suflare, căzută pe podea.

Marți de dimineață, trupul plin de sânge al unei femeia fost descoperit de polițiștii francezi în Millau, după un apel primit în jurul orei 8.30. Un bărbat a sunat îngrozit și a spus că tocmai auzise un urlet și o bubuitură de parcă ceva greu ar fi căzut, în apartamentul de deasupra celui în care el locuiește.

Poliția a mers la complexul rezidențial Les Amandiers din Malhourtet și a trebuit să spargă ușa pentru a intra în apartamentul indicat de apelant. Acolo, agenții au descoperit orpul neînsuflețit al unei mame, scăldată în sânge, scrie Midi Libre. Lângă ea, în genunchi, fără glas, fiul vitreg al femeii, un adolescent. 

Soțul victimei și tatăl băiatului era ieșit din casă și a fost arestat la scurtă vreme după sosirea agenților. A fost arestat și fiul vitreg al femeii.

Arma crimei este un cuțit care ar fost ridicat de poliție, scrie sursa citată, care mai specifică faptul că cei doi arestați sunt români, fără să dezvăluie identitatea victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Adolescent român găsit în genunchi, lângă mama vitregă, moartă în casă, în Franța. Băiatul și tatăl lui, arestați