Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru adolescenta care s-a stins din viaţă brusc, la 15 ani. Copila se uita la telefon, când a fost lovită de tren, în Anglia

O adolescentă de doar 15 ani se întorcea spre casă, de la şcoală, când şi-a pierdut, brusc, viaţa, îndurerând o comunitate întreagă. Fata se uita în telefon şi nu a observat trenul care a spulberat-o într-o clipită.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.02.2019, 12:18

Evie era o eelvă pozitivă, descrisă de elevi ca fiind mereu cu zâmbetul pe buze
Evie se întorcea de la şcoală şi stătea cu ochii în telefon, când trenul a trecut şi i-a spulberat viaţa - Daily Mail/Wright Family

O adolescentă de doar 15 ani se întorcea spre casă, de la şcoală, când şi-a pierdut, brusc, viaţa, îndurerând o comunitate întreagă. Fata se uita în telefon şi nu a observat trenul care a spulberat-o într-o clipită.

Evie Wright, în vârstă de 15 ani, mergea spre casă, la Kemp Way în Weston-super-Mare , când a vrut să efectueze trecerea la nivel de ferată de la Corondale. Se afla chiar la câţiva metri de o pasarelă care se construieşte de mai bine de două decenii. Fata nu s-a asigurat atunci când a trecut calea ferată şi a fost lovită în plin de tren.

Şoferul locomotivei, Simon Knight a apăsat frâna de urgenţă, dar tragedia nu a putut fi evitată. Deşi, accidentul a avut loc în 218, ieri, 14 februarie, ancheta în cazul morţii acesteia a concluzionat căd ecesul a survenit în urma rănilor foarte grave.

Colegii de la şcoală, precum şi profesorii, apropiaţii, familia au creat un altar în memoria fetei care nu a apucat săs e bucure de viaţă aşa cum şi-ar fi dorit toţi.

A fost descrisă ca fiind o fată fericită, iubitoare, asculta muzică şi dansa mereu în faţa clasei.

În ziua în care a murit, fusese la şcoală, ba chiar îi arăta unei prietene pe telefon o ţinută pe care urma să o poarte la o petrecere, care implica şi dormitul peste noapte, din weekend.

Evie stătea pe telefon când a fost lovită de trenul care se îndrepta spre Bristol Parkway, conform Bristol Post.

“N-am avut timp să o avertizez”

În ziua accidentului, vremea era însorită, vizibilitatea bună şi fără semne de ploaie. Dl. Knight, şofer de tren cu experienţă de 20 de ani, a declarat: “Trenul ajunsese la o viteză de 40-50 de km/h în apropiere de Corondale, când am văzut o tânără stând lângă poarta de trecere”.

“Ea a mers înainte pe trecere, nici nu am avut timp să o avertizez cu semnale acoustice, ci doar să trag frâna de urgenţă”

Moartea adolescentei, o tristeţe profundă pentru familie

Părinţii şi apropiaţii lui Evie aud escris-o ca pe o fată fericită, prietenoasă şi deschisă, care ieşea mereu afară şi îi plăcea să se distreze.

Mama ei, Natasha Deaking a declarat: “Era foarte fericită şi iubea viaţa. Întotdeauna ştiam dacă era supărată sau nefericită în vreun fel. Era o fată încrezătoare şi întotdeauna îşi apăra prieteniiatunci când considera că li s-a făcut o nedreptate. Moartea ei a devastat întreaga comunitate care a iubit-o. Este o tristeţe profundă pentru toţi şi va rămâne pentru o lungă perioadă de timp”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Lacrimi pentru adolescenta care s-a stins din viaţă brusc, la 15 ani. Copila se uita la telefon, când a fost lovită de tren, în Anglia