Antena Meniu Search
x

Durere cumplită pentru familia unei fete de 15 ani, înecată în râu: “Cerul a câştigat un alt înger”

Tragedie pentru familia unei adolescente de doar 15 ani. Tânăra a fost scoasă fără viaţă de echipajele de salvare după ce s-a aventurat în apele unui râu din capitala Ţării Galilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.08.2020, 17:24

Echipaj de salvare în râu
O adolescentă de 15 ani a murit înecată într-un râu - iStock | Getty Images
  • A fost demarată o amplă operaţiune de salvare.
  • A fost folosit inclusiv un elicopter de căutare.

O amplă operaţiune de salvare cu pompieri, paramedici, poliţişti şi scafandri a fost demarată în speranţa că tânăra ar putea fi găsită în viaţă. În ciuda încercărilor, a fost găsită fără viaţă.

Tragedia a avut loc în zona râului Rhymney, în Cardiff, capitala Ţării Galilor vineri seara. Nicola Williams, în vârstă de 15 ani, se juca alături de câţiva prieteni pe marginea râului când a căzut în apă.

Un prieten a sărit să o salveze, dar copila fusese deja luată de curenţii puternici. După mai bine de o oră a fost găsită, echipajul medical începând imediat manevrele de resuscitare, dar fără succes. 

Martorii au descris întreaga operaţiune ca fiind contracronometru, zeci de pompieri, poliţişti şi salvamari încercând să o găsească pe tânără la timp. Potrivit Mirror a fost folosit inclusiv un elicopter de căutare.

“Eram în zonă când am văzut două echipaje de pompieri care au trecut în viteză pe lângă maşina noastră. Când am ajuns acolo ni s-a spus să ne întoarcem, să nu ne apropiem. Toată lumea era agitată. Nu mai văzusem nimic de genul acesta până acum. Era un sentiment imens de panică” a povestit una dintre persoanele prezente la faţa locului.

“Am fost chemaţi în urma unui apel de urgenţă la ora 17.20 care raporta dispariţia unei fete în râul Ball Lane, Rhymney. Am demarat astfel o amplă operaţiune de căutare implicând mai multe echipe de salvare, precum şi un elicopter. În jurul orei 18.40 trupul a fost localizat, dar în ciuda eforturilor, copila a murit.” a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei South Wales.

Prietenii și familia i-au adus un omagiu lui Nicolei lăsându-i zeci de mesaje de adio pe reţelele de socializare: 

“Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Te iubesc atât de mult, ne vom revedea curând”

“Cerul a câştigat un alt înger. Ai plecat atât de devreme”

Cu o zi în urmă un alt bărbat de 50 de ani şi-a pierdut viaţa în acelaşi loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Durere cumplită pentru familia unei fete de 15 ani, înecată în râu: “Cerul a câştigat un alt înger”