Antena Meniu Search
x

Video: o adolescentă a fost salvată dintr-un uriaş val de nămol care a distrus o localitate din California

Salvarea dramatică a unei adolescente, dintr-un val de nămol care a distrus o localitate din California, a fost surprinsă de camerele video.

O adolescentă din California a fost salvată dintr-un val de nămol care i-a distrus casa, după o alunecare de teren Vezi și

Salvarea dramatică a unei adolescente, dintr-un val de nămol care a distrus o localitate din California, a fost surprinsă de camerele video. Alunecarea de teren a ucis 15 oameni în statul american.

Scena a fost filmată în Montecito, lângă oraşul californian Santa Barbara. Alunecarea de teren a distrus casa în care locuia fata de 14 ani, care a rămas blocată în dărâmături.

O amplă operaţiune a fost declanşată în zonă. Martorii spun că unul dintre pompierii americani mobilizaţi să caute supravieţuitori a auzit strigătele adolescentei, din casa înghiţită de valul de nămol.

Cu mari eforturi, echipa de intervenţie a reuşit să o recupereze pe fată din ruinele locuinţei. Complet acoperită de nămol, adolescenta a fost purtată pe braţe de doi pompieri, la ambulanţă, unde i s-a acordat primul ajutor.

Alunecarea de teren care a îngropat în nămol localitatea Montecito a provocat moartea a 15 oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Video: o adolescentă a fost salvată dintr-un uriaş val de nămol care a distrus o localitate din California