Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adriana, o tânără româncă din Italia, a murit într-un accident dramatic. Ar fi împlinit 33 de ani peste doar câteva luni

Viața Adrianei, o tânără româncă în vârstă de 32 de ani, s-a încheiat brusc în noaptea de joi spre vineri, după ce mașina în care se afla, un Alfa Romeo negru coupé, s-a făcut praf într-un tunel din Italia. Atât ea, cât și moldoveanul de 23 de ani care se afla la volan în momentul impactului, au murit pe loc. Inițial, presa din Peninusulă a anunțat că ambele victime sunt cetățeni români.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 12:25

Accidentul s-a produs pe vineri, 12 aprilie, cu puțin înainte de ora 3 dimineața, în tunelul Pianacci.

Adriana și Senadi au murit pe loc

Tânărul moldovean conducea coupé-ul negru Alfa Romeo pe șoseaua de centură la nord de Pescara, în apropiere de Montesilvano, când s-a întâmplat nenorocirea: un alt autoturism, o coliziune laterală între cele două vehicule și pierderea controlului direcției.

În urma impactului, coupé-ul a ajuns pe contrasens, apoi s-a izbit puternic în zidul tunelului. În ciuda intervenției rapide a salvatorilor, pentru Adriana și Senadi Begani nu s-a mai putut face nimic. Din nefericire, cei doi au murit pe loc astfel că medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Pe acelaşi subiect

Filmul tragediei Montesilvano

Primele cercetări ale carabinierilor arată că mașina în care se aflau Adriana și tânărul moldovean a intrat în peretele din beton al tunelului după ce a lovit în spate un alt autoturism, care se deplasa în fața lor, relatează publicaţia Il Messaggero.

La fața locului au intervenit rapid echipajele de prim-ajutor.

Pompierii din Pescara s-au chinuit minute bune să extragă să-i extragă pe cei doi dintre fiarele coupè-ului, fiind chiar nevoiţi să taie complet acoperișul mașinii.

Victimele sunt Adriana Elena Bursuc, născută în România acum 32 de ani. Locuia de puţin timp în San Benedetto del Tronto, unde se mutase din Montesilvano, și Senadi Begani, un moldovean în vârstă de 23 de ani, care trăia în Pescara. În prezent, trupurile neînsuflețite sunt în așteptarea autopsiei, la dispoziția autorității judiciare a cărei investigație este coordonată de procurorul Fabiana Rapino.

Chiar dacă dinamica impactului violent nu este încă definitivă, se pare că viteza mare menținută de Alfa Romeo este prima cauză imputabilă accidentului. Astfel, tocmai pentru că a intrat în tunel cu viteză mare, într-un sector unde limita maximă este de 70 de kilometri pe oră, șoferul ar fi întâmpinat dificultăți în depășirea autoturismului din față. În plus, pompierii, în timpul recuperării cadavrelor, i-au găsit pe cei doi tineri fără centuri de siguranță. Senadi ar fi suferit un traumatism toracic sever, în timp ce Adriana ar fi suferit o leziune craniană.

Românca ar fi împlinit 33 de ani în iulie

Adriana, care ar fi împlinit 33 de ani în luna iulie, fusese rezidentă în Montesilvano până în decembrie anul trecut, înainte de a se muta în San Benedetto del Tronto, unde lucra într-un club de noapte. Senadi Begani locuia pe Via Fosso Cavone. Potrivit ziarpiatraneamt.ro, Adriana era originară din comuna Rediu, județul Neamț. 

Anul trecut, potrivit datelor Istat, în Italia s-au înregistrat 1.384 de victime ale accidentelor rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Adriana, o tânără româncă din Italia, a murit într-un accident dramatic. Ar fi împlinit 33 de ani peste doar câteva luni