Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri români au murit pe loc, într-un tunel din Italia. Imagini dramatice pe şoseaua de centură din Montesilvano

Accident dramatic, noaptea trecută, în Italia. Doi români -  un băiat de 23 de ani şi o tânără de 33 de ani, au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, o Alfa Romeo, s-a izbit de zidul tunelului "I Pianacci", aflat pe şoseaua de centură din Montesilvano, o localitate aflată în provincia Pescara din Abruzzo.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 07:42

Vezi și

Impactul devastator cu peretele lateral al tunelului s-a produs cu puţin înainte de ora 3 dimineaţă, după ce maşina românilor ar fi lovit un alt autoturism, scrie publicaţia locală Il Pescara.

Tineri români, accident mortal în Italia

Accidentul a fost fatal pentru cei doi români: un băiat de 23 de ani, rezident în Pescara, şi o tânără de 33 de ani, din Montesilvano. Au murit pe loc. Pompierii comandamentului provincial din Pescara s-au chinuit să extragă trupurile fără viață din fiarele maşinii. 

Polițiștii rutieri au efectuat toate cercetările la locul tagediei şi continuă ancheta, pentru a stabili dinamica şi circumstanțele exacte ale accidentului.

Pentru a permite salvatorilor să lucreze, porțiunea afectată de accident a rămas închisă circulației.  

Drumul a rămas închis traficului timp de câteva ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Doi tineri români au murit pe loc, într-un tunel din Italia. Imagini dramatice pe şoseaua de centură din Montesilvano