Antena Meniu Search
x

Video Al treilea grup de ostatici, eliberat: Hamas a predat armatei israeliene 14 prizonieri

Război Israel - Hamas. Armata israeliană a anunţat duminică faptul că aripa armată a mişcării islamiste palestiniene Hamas a predat 14 ostatici israelieni şi trei străini Comitetului Internaţional al Crucii Roşii (CICR), relatează AFP, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 18:17

Al treilea grup de ostatici, eliberat: Hamas a predat armatei israeliene 14 prizonieri
- Profimedia

Este al treilea grup de ostatici eliberaţi în trei zile, în urma unui armistiţiu între Hamas şi Israel, conform căruia unui total de 50 de ostatici israelieni răpiţi de Hamas pe 7 octombrie li se va permite să se întoarcă acasă, în schimbul eliberării a 150 de prizonieri palestinieni deţinuţi de Israel.

Armata israeliană a spus că, pe baza informațiilor primite de la Crucea Roșie, 14 ostatici israelieni și trei ostatici străini au fost transferați Crucii Roșii, scrie BBC. Hamas a confirmat că a predat Crucii Roșii 13 ostatici israelieni, trei cetățeni thailandezi și un cetățean rus. Presa israeliană a relatat că rusul are dublă cetățenie, ceea ce poate explica discrepanța în ceea ce privește cifrele, scriu jurnaliștii britanici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri externe » Al treilea grup de ostatici, eliberat: Hamas a predat armatei israeliene 14 prizonieri