Antena Meniu Search
x

Alegeri prezidenţiale SUA. Bruce Springsteen îl numeşte ”imbecil" pe Donald Trump

Alegeri prezidenţiale SUA. Muzicianul american Bruce Springsteen a declarat pentru revista Rolling Stone că Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, este un ”imbecil” şi spune că ia în considerare ideea de a o susţine pe democrata Hillary Clinton în campania sa electorală.

Alegeri prezidenţiale SUA. Muzicianul american Bruce Springsteen a declarat pentru revista Rolling Stone că Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, este un ”imbecil” şi spune că ia în considerare ideea de a o susţine pe democrata Hillary Clinton în campania sa electorală.

Alegeri prezidenţiale SUA. ”Ei bine, republica este sub asediul unui imbecil, practic”, a spus starul american despre Trump. ”Toată chestiunea este tragică. Fără a exagera, este o tragedie pentru democraţia noastră”, a completat Springsteen.

Alegeri prezidenţiale SUA. Bruce Springsteen s-a implicat activ în susţinerea lui Barack Obama, în 2008 şi 2012, dar şi a lui John Kerry, în 2004.

Alegeri prezidenţiale SUA. Întrebat dacă va face asta şi anul acesta, el a răspuns: ”Nu ştiu dacă am fost abordaţi să facem ceva în acest sens. Dacă da, voi lua în considerare şi vom vedea încotro merg lucrurile”.

Alegeri prezidenţiale SUA. Totuşi, mai spune el, impactul pe care îl au artiştii este ”limitat”. ”Nu mi-am pierdut încrederea în ceea ce consider eu un impact mic pe care îl poate avea cineva din zona muzicii rock. Cred că punctul tău de vedere politic este reprezentat de circumstanţe şi de cum ai fost crescut. Însă merită să încerci, având în vedere că este singurul lucru pe care îl ai”, a mai declarat el.

Alegeri prezidenţiale SUA. Deşi critic la adresa lui Trump, Sprinsgeteen spune că ”există un preţ care se plăteşte pentru că nu a fost exprimat adevăratul cost al dezindustrializării şi globalizării care au avut loc în ultimii 35, 40 de ani, în Statele Unite, şi cât de mult a afectat asta vieţile oamenilor. Ei vor pe cineva care să vină cu o soluţie. Iar atuul lui Trump este că dă răspunsuri simple la probleme foarte complexe”.

Alegeri prezidenţiale SUA. Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, supranumit ”The Boss”, este interpret şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Born To Run”, ”Hungry Heart”, ”Dancing in the Dark”, ”Born in the U.S.A.”, ”Human Touch” şi ”Streets of Philadelphia”. Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. Cel mai recent material discografic, ”High Hopes”, a fost lansat în 2014. El a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul ”Philadelphia” (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Alegeri prezidenţiale SUA. Bruce Springsteen îl numeşte ”imbecil" pe Donald Trump