Antena Meniu Search
x

ALEGERI SUA. Prezenţă ISTORICĂ la secţiile de vot din Carolina de Nord (VIDEO)

Carolina de Nord a ajuns în centrul universului politic în ziua alegerilor americane, fiind un aşa-numit ”swing-state” extrem de important atât pentru Donald Trump, cât şi pentru Hillary Clinton.

Carolina de Nord a ajuns în centrul universului politic în ziua alegerilor americane, fiind un aşa-numit ”swing-state” extrem de important atât pentru Donald Trump, cât şi pentru Hillary Clinton.

Cei doi prezidenţiabili şi-au petrecut ultima noapte la două evenimente de campanie spectaculoase din Wilmington şi Greensboro în Carolina de Nord. Însă, cozi lungi s-au format la primele ore ale dimineţii la secţiile de vot din statul american, care ar putea să se confrunte cu o prezenţă istorică la urne în aceste alegeri prezidenţiale, transmite ABC News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile locale au anunţat că 43% dintre alegătorii înregistraţi au votat anticipat în districtul Wake. Acest vot anticipat ar putea să ajute la reducerea timpului de aşteptare pentru cei care s-au aşezat la cozi de la primele ore ale dimineţii doar pentru a-şi vota preşedintele.

Peste 200 de secţii de vot vor fi deschise în comitatul Wake. De asemenea, cele mai multe secţii de vot s-au deschis cu o întârziere de două ore, pentru a cauza aglomeraţie în jurul şcolilor atunci când elevii încep cursurile.

Autorităţile locale au precizat că aceste cozi lungi la urne sunt aşteptate doar la primele ore ale dimineţii şi după ora locală 17.00. Secţiile de vot se vor închide la ora locală 19.30 în Carolina de Nord.

CNN a suprins cozi kilometrice la secţiile de vot din Carolina de Nord.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ALEGERI SUA. Prezenţă ISTORICĂ la secţiile de vot din Carolina de Nord (VIDEO)