Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alegeri SUA. Campania prezidenţială, în ultima săptămână: Kamala Harris, în turneu în Philadelphia, Trump - baie de mulţime în New York

Kamala Harris și Donald Trump au intrat în ultima săptămână de campanie prezidențială.  Republicanul a apărut ieri la un miting în oraşul său natal alături de soţia sa, Melania, şi alături de Elon Musk. La eveniment a participat şi candidatul republican pentru funcţia de vicepreşedinte, care a criticat-o pe Harris. Între timp, Kamala a apărut în Philadelphia pentru a-i încuraja pe oameni să iasă la vot.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 08:44

Alegeri în SUA 2024. Discursul lui Trump care a durat o oră şi 15 minute a venit după ce soţia lui a urcat pe scena din New York, într-una dintre rarele sale apariţii la mitingurile republicanului. Evenimentul din oraşul natal al fostului preşedinte a adus o serie de invitaţi printre care Robert F. Kennedy Jr. şi Elon Musk. De la miting nu a lipsit nici JD Vance, candidatul republican pentru funcţia de vicepreşedinte, care a continuat să o critice pe Kamala Harris.

Unele sondaje o dau câştigătoare pe Kamala Harris

"Kamala Harris se poartă ca şi cum este candidatul schimbării în contextul în care a fost vicepreşedinte timp de patru ani. Spune că poate să repare, dar prima zi a Kamalei a fost în urmă cu 1.400 de zile", a declarat JD Vance, candidat republican pentru vicepreşedinte. Trump a vorbit însă despre economia Statelor Unite. "Dacă eu voi câştiga, vom construi repede cea mai mare economie din istoria lumii - adică ceea ce am avut în ultimul nostru mandat", a declarat Donald Trump, fostul preşedinte al SUA.

Vezi și

În tot acest timp, Kamala Harris a vorbit cu susţinătorii săi din Philadelphia. "Suntem o nouă generaţie de lideri care este optimistă şi interesată în legătură cu ce naţiunea noastră poate face împreună", a declarat Kamala Harris, vicepreşedintele Statelor Unite. Un sondaj recent realizat de ABC News/Ipsos o arată câştigătoare pe democrată, cu o susţinere de 51%.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Ştiri externe » Alegeri SUA. Campania prezidenţială, în ultima săptămână: Kamala Harris, în turneu în Philadelphia, Trump - baie de mulţime în New York