Antena Meniu Search
x

Alertă de securitate la Târgul de Crăciun din Düsseldorf. Mai multe zone din centrul oraşului german au fost evacuate

Mai multe zone din centrul oraşului german Düsseldorf, inclusiv un târg de Crăciun, au fost evacuate, luni după-amiază, din cauza unei alerte de securitate, afirmă surse citate de presa germană.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 19:30

Alertă de securitate la Târgul de Crăciun din Düsseldorf. Mai multe zone din centrul oraşului german au fost evacuate - Twitter

Numeroase echipaje de poliţie au instituit un perimetru de securitate în zona Corneliusplatz, în centrul oraşului Düsseldorf, afirmă surse citate de publicaţiile Bild şi Der Spiegel, citate de Mediafax.

Mai multe zone evacuate

Persoanele care vizitau Târgul de Crăciun din Düsseldorf au fost evacuate din cauza unei "ameninţări generale de securitate", au declarat oficiali din cadrul serviciilor de intervenţie.

De asemenea, a fost evacuat temporar sediului Primăriei din Düsseldorf, a comunicat Poliţia din landul Renania de Nord-Westfalia.

Autorităţile germane menţin prezenţa şi urmează să ofere detalii despre natura ameninţării şi despre durata restricţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Alertă de securitate la Târgul de Crăciun din Düsseldorf. Mai multe zone din centrul oraşului german au fost evacuate