Antena Meniu Search
x

Alţi cinci suspecţi arestaţi în urma atacului terorist din noaptea de Revelion, din Istanbul

Autorităţile turce au arestat alţi cinci suspecţi în urma atacului terorist din noaptea de revelion de la Istanbul, unde 39 de oameni au fost împuşcaţi şi alţi 69 au suferit răni.

Autorităţile turce au arestat alţi cinci suspecţi în urma atacului terorist din noaptea de revelion de la Istanbul, unde 39 de oameni au fost ucişi şi alţi 69 au suferit răni. Se pare că suspecţii au fost vizaţi într-o operaţiune antiteroristă din metropola Izmir, situată pe malul Mării Egee, transmite Reuters.​

Jihadiştii grupării Stat Islamic au revendicat atacul, după ce un membru care, potrivit informaţiilor, se antrenase în lupte de stradă în Siria, a tras cu un Kalaşnikov în mulţimea adunată să petreacă Anul Nou, în clubul Reina din Istanbul. 

Alţi 10 suspecţi se află la momentul de faţă în arestul poliţiei, care nu conteneşte operaţiunile de căutare a autorului masacrului de pe malul Bosforului. 

Revenim cu detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Alţi cinci suspecţi arestaţi în urma atacului terorist din noaptea de Revelion, din Istanbul