Antena Meniu Search
x

Video "Am crezut că o să mor!". Filmul atacului sângeros din Sydney. Un bebeluş de 9 luni a fost prima victimă a agresorului

Momente de teroare într-un centru comercial din Sydney, acolo unde un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis şase persoane şi a rănit alte opt. Printre victime, se numără o tânără mamă. Şi bebeluşul ei, în vârstă de doar nouă luni, a fost înjunghiat şi este în stare gravă. Poliţista care l-a împuşcat mortal pe agresor a devenit eroina ţării. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 21:12

Vezi și

Imaginile filmate de martori îl arată pe agresor cum aleargă după clienţii centrului comercial. Bărbatul are un cuţit lung în mâna dreaptă şi încearcă să lovească mai multe persoane, la întâmplare.

Cuprinşi de panică, zeci de oameni s-au închis în magazine. 

Martor: Am văzut o femeie care zăcea pe podeaua magazinului Chanel. Am crezut că o să mor!

Alte sute de persoane au fugit din mall imediat ce s-a dat alarma. Bărbatul a reuşit să înjunghie 14 oameni înainte să fie împuşcat de o poliţistă.

Pe acelaşi subiect

Anthony Cooke, comisar politie: S-a întors spre ea, a ridicat cuţitul, iar ea a tras cu arma de foc. Persoana a decedat. 

O poliţistă a fost înger păzitor pentru martorii tragediei

Amy Scott a fost printre primii ofiţeri care au răspuns apelului de ajutor şi a intrat în clădire neînsoţită. Imaginile o arată cum aleargă spre locul în care se afla agresorul. 

Anthony Albanese, premierul Australiei: Este o eroină. Nu există nicio îndoială că a salvat vieţi prin acţiunile ei.  

Alte clipuri care circulă pe reţelele de socializare arată un bărbat curajos care îl înfruntă pe agresor cu o bucată de metal. 

Patru femei şi un bărbat au murit pe loc

Toată Australia se roagă acum pentru viaţa unui bebeluş de nouă luni, care a fost prima victimă a atacului, alături de mama lui, pe care medicii nu au putut să o salveze la spital. 

Martor: A venit mama cu bebeluşul ei, sângerau, erau înjunghiaţi. Ţipam să ne aducă tricouri, să punem comprese şi să oprim sângerarea copilului. 

Nu se ştie încă de ce bărbatul de 40 de ani, care era în atenţia poliţiei, a atacat în mall. El a intrat mai întâi neînarmat dar a ieşit şi s-a întors după 10 minute cu un cuţit. Nu ar fi vorba despre un incident terorist, susţin anchetatori. 

Liderii mondiali au transmis mesaje de condoleanţe familiilor victimelor, iar Regele Charles şi Regina Camilla s-au declarat şocaţi de veste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » "Am crezut că o să mor!". Filmul atacului sângeros din Sydney. Un bebeluş de 9 luni a fost prima victimă a agresorului