Antena Meniu Search
x

''Am furat cosmetice pentru tine. Adidașii sunt de firmă.'' Dialog halucinant între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina

Într-o discuție telefonică cu soția sa, un soldat rus din Ucraina s-a lăudat că i-a furat ''produse cosmetice, adidași de marcă și tricouri de calitate'' dintr-o casă ucraineană, potrivit Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU). În plus, soţia militarului rus i-a mai cerut un laptop și un echipament sportiv, potrivit Ukrainska Pravda.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 10:50

Dialog halucinant între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina
Dialog halucinant între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina - Leon Klein/Anadolu Agency via Getty Images

Conform SBU, soldatul i-a spus soției că locuitorii casei pe care a jefuit-o trăiau foarte bine - au renovări frumoase, toate lucrurile sunt de calitate și aveau chiar și o saună. Dialogul ireal al ocupantului Andrei cu soția sa:

Andrei: ''Am furat niște produse cosmetice pentru tine de aici. Adidașii sunt de damă, sunt de firmă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt în general cool. Totul este de bună calitate, toate hainele. Da, toată lumea trage saci de aici, aș fi avut ocazia să iau și laptopul''.

Soția: ''Sofia va merge la școală și are nevoie și de laptop, la naiba''.

Andrei: ''Ei bine, aici locuiește o familie de sportivi, am luat suplimente scumpe, tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei''.

Pe acelaşi subiect

Soția: ''Păi, ia, ia totul, Andrei, că mai ai nevoie de tricouri."

Andrei: ''Mi-am mai luat și pantalonii scurți. Sunt lucruri bune aici, desigur. Am fost șocat când am intrat în cameră."

Soția: ''Ghici cum au trăit - da? Și cum trăim noi. Pentru asta se luptă...''

Andrei: "Casa este pur și simplu minunată. Este acoperită cu piatră, mobilierul este din răchită. Ne aburim în saună pentru a doua zi."

Soția: ''Oh, nu-ți face griji. Trebuia să imi iei un echipament sportiv frumos."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ''Am furat cosmetice pentru tine. Adidașii sunt de firmă.'' Dialog halucinant între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina