Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut cum se prăbuşeşte, m-am gândit că o să mor". Imagini dramatice, surprinse în avionul căzut în Nepal: tragedia, văzută prin ochii unui martor

Durere fără margini şi întrebări fără răspuns, cu asta luptă anchetatorii catastrofei aviatice de ieri din Nepal, care a lăsat în urmă cel puţin 68 de morţi. Rudele victimelor vor să afle de ce s-a prăbuşit avionul, în vreme ce pe reţelele sociale au apărut imagini dramatice, din timpul dezastrului. Investigatorii nu pot confirma, însă, că sunt autentice.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 19.01.2023, 20:06

Vezi și

Imaginile care par să surprindă prăbuşirea avionului şi momentul în care a luat foc au apărut pe contul de Facebook al unui tânăr. Se presupune că el mergea în vacanţă şi ar fi transmis în direct pregătirea de aterizare. Între timp, se conturează tot mai mult ipoteza că majoritatea victimelor mergeau în concendiu.

Elena Banduro, o bloggeriţă din Moscova, a postat un selfie din avion înainte să moară. A scris „Merg în Nepal“ pe fotografia în care zâmbea nerăbdătoare. Cu câteva minute înainte de impactul mortal, a postat un selfie din avion. William Love, alt turist, avea 30 de ani, era profesor la Sydney, pasionat de călătorii şi fotografie, abia aştepta să exploreze Himalaya, când a pierit ars în avionul prăbuşit.

A fost găsită cutia neagră a avionului

Autorităţile au găsit cutia neagră a avionului în care erau 72 de oameni şi înregistrările din cabina piloţilor, care vor face lumină în anchetă. În plus, au audiat şi martorii tragediei, care au povestit că avionul părea scăpat de sub control.

Diwas Bohora, martor: Am văzut cum se prăbuşeşte şi am crezut că va cădea peste casele noastre. M-am gândit atunci că am să mor. Erau flăcări, flăcări mari.

Patru oameni din avionul care făcea o cursă locală din Katmandu spre Pokhara, un oraş turistic, nu au fost încă găsiţi printre resturile epavei. Salvatorii continuă operaţiunea, în timp ce rudele aşteaptă veşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Am văzut cum se prăbuşeşte, m-am gândit că o să mor". Imagini dramatice, surprinse în avionul căzut în Nepal: tragedia, văzută prin ochii unui martor