Meniu
Search
x

An bogat în bebeluși, printre vedetele de la Hollywood

2020 a fost anul nou-născuţilor în rândul celebrităţilor de la Hollywood! Ed Sheeran, Ciara şi Justin Timberlake, sunt doar câteva dintre starurile care au devenit părinţi în plină pandemie.

De Redactia Observator la 03.09.2020, 11:24
Vezi și
  • Cântăreţul Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară săptămâna trecută.
  • Anunţul a fost făcut chiar de el, printr-o postare pe Instagram.

Dacă, în mod normal, stilul lor de viaţă este unul tumultuos şi extrem de aglomerat, multe dintre celebrităţi au profitat de izolare şi au dedicat mai mult timp familiei.

Cântăreţul Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară săptămâna trecută. Anunţul a fost făcut chiar de el, printr-o postare pe Instagram.

Ed Sheeran și soția sa Cherry Seaborn au dezvăluit că au o fetiţă pe care au numit-o Lyra Antarctica. Artistul în vârstă de 29 de ani le-a cerut fanilor să-i înţeleagă discreţia şi faptul că momentan va rămâne mai retras pentru a se dedica complet familiei.

O altă vedetă intrată recent în rolul de părinte este Ciara. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Artista a uimit pe toată lumea cu apariţia în cel mai recent videoclip al ei. Filmările s-au terminat chiar cu două zile înainte ca Ciara să-l aducă pe lume pe Russell Wilson. Cum era de aşteptat familia cântăreţei i-a organizat o petrecere supriză la ieşirea din spital. 

Şi Justin Timberlake a intrat în rolul de tată, după ce soţia sa actriţa Jessica Biel a adus pe lume al doilea copil al cuplului, un băieţel. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » An bogat în bebeluși, printre vedetele de la Hollywood