Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lumea muzicii: Andrea Bocelli și Veronica Berti

Există suflete pereche si dragoste care sfidează orice bariere. Veronica Berti era doar un copil când Andrea Bocelli s-a îndrăgostit de vocea ei la o petrecere. Au trecut 15 ani de atunci, iar iubirea lor e neclintită.

Vezi și

Există suflete pereche si dragoste care sfidează orice bariere. Veronica Berti era doar un copil când Andrea Bocelli s-a îndrăgostit de vocea ei la o petrecere. Au trecut 15 ani de atunci, iar iubirea lor e neclintită.

În Forte dei Marmi, un orășel cochet de pe malul Mediteranei, a răsărit soarele. Marea e calmă și străduțele aproape pustii. În casa împunătoare care a fost cândva un hotel, Veronica și Andrea se pregătesc să-și deschidă sufletele în cel mai emoționant interviu.

Se întîmpla în 2002, când Veronica avea doar 18 ani. Andrea avea 43 pe atunci și traversa o perioadă dificilă.

Andrea Bocelli:

"Cand am cunoscut-o eram intr-o situatie destul de dificila, pentru ca il pierdusem pe tatal meu de putin timp, ma separasem de prima mea sotie, aveam toate acele suparari de zi cu zi care sunt inevitabile in astfel de situatii."

Dar diferența de vârstă n-a stat în calea iubirii lor, dimpotrivă.

Veronica Berti:

"Tocmai datorita faptului ca eram foarte tanara m-a facut sa nu ma gandesc prea mult. Cred ca toate lucrurile vin natural. Cu cat iti pui mai multe intrebari cu atat devine mai dificil. Instinctul este cel care ne ghideaza. Si de obicei e asa cum iti dicteaza."

Iar pentru ea, Andrea e mai mult decat o parte din viață și din suflet.

Veronica Berti:

"Inseamna totul pentru mine fiindca atunci cand l-am cunoscut era iubitul meu dar si cel mai bun prieten. Eram impreuna toata ziua. Eu impartasesc cu el iubirea, prietenia, munca. Totul e intr-o singura persoana. Ai grija, sa nu pleci pentru ca totul pleaca odata cu tine!"

Din dragostea lor s-a născut Virginia, în urmă cu 5 ani. Iar când fetița a împlinit doi ani, au hotărât să se căsătorească. Cererea în căsătorie a fost una cu totul și cu totul specială, iar Veronica îmi mărturisește că a fost cel mai frumos lucru pe care Andrea l-a făcut vreodată pentru ea.

Din când în când, Andrea și Veronica, fiică a unui celebru tenor italian, formează un cuplu și pe scenă. Au cântat împreună "Cheek to cheek", piesa preferata parintilor lui Andrea.

Veronica Berti:

"A fost un joc. Cred ca e distractiv sa vezi un cuplu din viata reala pe scena. E adevarat ca e necesar sa fie si un cantaret adevarat in momentul in care se canta. A fost un moment dragut pentru ca nu a fost un cantec dificil."

Andrea Bocelli:

"Veronica are ureche muzicala. E din familie pentru ca si tatal ei canta, mama ei are o foarte buna ureche muzicala, a studiat muzica de cand era mica, are o voce care dupa parerea mea suna foarte senzual. Deci consider ca a cantat bine."

Iar daca dragostea lui Andrea pentru Veronica ar trebui sa se rezume intr-o singura fraza, Andrea ar alege cuvintele mamei sale.

Pe 22 iunie, Andrea Boceli va sustine un concert in Piata Constituției din capitală iar pe 25 iunie va cânta la Cluj. Tenorul italian va veni însoțit de familie pentru a doua oară în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lumea muzicii: Andrea Bocelli și Veronica Berti