Antena Meniu Search
x

Andreea Cristina Zamfir a murit pentru 30 de euro

Andreea Cristina Zamfir a murit pentru 30 de euro. Atât i-ar fi dat Riccardo Viti pentru un joc erotic.

Vezi și

 Andreea Cristina Zamfir a murit pentru 30 de euro. Atât i-ar fi dat Riccardo Viti pentru un joc erotic. Monstrul din Florenţa şi-a mărturisit crima în faţa poliţiştilor, după nouă ore de audieri!

Le-a spus şi că spera că fata va trăi, deşi a supus-o unor tratamente barbare. Luni, Riccardo Viti va apărea în faţa unui judecător şi e suspect în alte 6 cazuri de viol şi tortură.

Oroarea pe care a comis-o a şocat toată Florenţa. La ieşirea din sediul poliţiei, de unde a fost dus la penitenciar, Riccardo Viti a fost huiduit şi insultat de oamenii de pe stradă. Nu mai e niciun dubiu că el e asasinul. Exact în noaptea crimei, maşina lui a fost filmată de camerele de supraveghere în apropierea podului, unde a torturat-o şi răstignit-o pe Andreea Cristina Zamfir.

La audierile care au durat 9 ore, Riccardo Viti a dezvăluit că victima lui era conştientă în momentul agresiunii. Riccardo Viti e un fost contabil care între timp s-a reprofilat ca şi instalator, pentru că îşi pierduse slujba. În timpul liber, era şi arbitru de karate. Chiar cu câteva zile înainte de crimă, el a participat la un astfel de eveniment.

Tot poliţiştilor, asasinul le-a spus că spera ca Andreea Cristina să supravieţuiască. Rănile însă au fost mult prea grave. Viti a fost reţinut pe baza mărturiilor mai multor femei pe care le-a agresat. Însă un rol cheie l-a jucat şi un poliţist care şi-a amintit că l-a anchetat, anul trecut, pentru agresiune sexuală. Acum sunt 6 cazuri în care bărbatul e principalul suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Andreea Cristina Zamfir a murit pentru 30 de euro