Antena Meniu Search
x

Foto Angajații FedEx nu aveau telefoanele la ei în momentul atacului armat. Compania reevaluează politica care le interzice acest lucru

Un reprezentant FedEx a declarat pentru Insider că firma își reevaluează politica de a nu permite angajaților să aibă telefoane cu ei în timpul orelor de lucru, după focurile de armă din Indianapolis. Opt oameni au murit împușcați într-un depozit al companiei.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.04.2021, 17:46

Compania reevaluează politica care le interzice acest lucru
Angajații FedEx nu aveau telefoanele la ei în momentul atacului armat - Profimedia Images
  • FedEx reevaluează politica care le impune angajaților să blocheze telefoanele în timpul turei
  • Opt oameni au murit împușcați într-un depozit al companiei

Departamentul de Poliție Metropolitană din Indianapolis a declarat că cel puțin opt persoane au fost ucise. Ofițerul Genae Cook a declarat, în cursul unei conferințe de presă, joi seară, că se crede că atacatorul a murit prin sinucidere.

Pe măsură ce s-a răspândit vestea despre împușcare, angajații FedEx și membrii familiei lor s-au plâns pe Twitter că politica companiei de a nu permite angajaților să păstreze telefoanele mobile în timpul orelor de lucru i-a lăsat pe membrii familiei să se întrebe dacă cei dragi sunt în siguranță.

Deoarece majoritatea angajaților nu aveau telefoane mobile la momentul împușcării, autoritățile le-au spus rudelor muncitorilor să se adune la un Holiday Inn din apropiere pentru a aștepta instrucțiuni suplimentare.

Membrii familiei care s-au adunat acolo i-au spus reporterului IndyStar, Sarah Nelson, că angajaților nu li s-a permis să păstreze telefoanele pe ei în timp ce lucrează.

Pe acelaşi subiect

Heather Wilson, consilier de comunicare al FedEx, a declarat pentru Insider: ''În prezent, ne concentrăm pe siguranța și bunăstarea membrilor echipei noastre și pe cooperarea cu anchetatorii''.

Omul înarmat ar fi acționat singur

Potrivit polițiștilor, primele rapoarte cu privire la împușcăturile din centrul FedEx, aflat lângă aeroportul orașului, au fost primite imediat după ora 23:00. Martorii au declarat că au auzit mai multe focuri de armă la un depozit FedEx și unul a spus că a văzut un bărbat trăgând cu o armă automată.

Omul înarmat, despre care se spune că a acționat singur, s-ar fi sinucis. Autoritățile au declarat că nu mai există nici o amenințare la adresa siguranței publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Angajații FedEx nu aveau telefoanele la ei în momentul atacului armat. Compania reevaluează politica care le interzice acest lucru