Antena Meniu Search
x

Angela Merkel, PRIMELE DECLARAŢII după masacrul din Berlin: "Ne confruntăm cu un atentat terorist" - VIDEO

Cancelarul Angela Merkel a făcut primele declaraţii, după ce, aseară, un camion a intrat în mulţime, într-un târg de Crăciun organizat în centrul Berlinului, omorând 12 oameni şi rănind alţi 48.

Angela Merkel - HEPTA

Cancelarul Angela Merkel a făcut primele declaraţii, după ce, aseară, un camion a intrat în mulţime, într-un târg de Crăciun organizat în centrul Berlinului, omorând 12 oameni şi rănind alţi 48.

"În acest moment considerăm că ne confruntăm cu un atentat terorist. Germania este extrem de tristă după ce s-a întâmplat la Berlin. Este incalificabil", a declarat cancelarul Angela Merkel.

Cancelarul german a spus că este dezamăgită, şocată şi tristă pentru ceea ce s-a întâmplat la Berlin.

"Nu dorim să trăim cu teama că răul ne va paraliza", a adăugat ea. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 Cancelarul german a recunoscut că luni a fost "o zi grea" şi că întreaga ţară este unită în doliu.

Această crimă va fi lămurită şi pedepsită pe cât de sever permite legea, a mai spus Merkel, care a anunţat că se va deplasa la locul incidentului în cursul zilei.

Totodată, cancelarul german a mai spus că ar fi deosebit de respingător dacă atacatorul ar fi cineva care a primit protecţie în Germania ca refugiat.

Ea a precizat că este mulțumită de reacția forțelor de ordine, imediat după atentatul din Breitscheidplatz și a subliniat că vinovații urmează să fie pedepsiți.

Şefa Executivului de la Berlin a mai spus că știe că germanii nu vor să-și schimbe stilul de viață și, drept urmare, autoritățile nu vor renunța la tradiția de a organiza târguri de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Angela Merkel, PRIMELE DECLARAŢII după masacrul din Berlin: "Ne confruntăm cu un atentat terorist" - VIDEO