Video

Aniversare cu bucluc: O femeie din Scoția și-a văzut cadoul zburându-i printre degete. Momentul a devenit viral

De Monica Palade.
Publicat: 02.05.2021, 18:23.
Actualizat: 02.05.2021, 18:23

O femeie din Scoția a trăit șocul vieții sale, după ce și-a văzut cadoul primit de la mama sa, zburându-i printre degete. La propriu.

Aniversare cu bucluc: O femeie din Scoția și-a văzut cadoul zburându-i printre degete. Momentul a devenit viral

Facebook

Nikki Walker, 37 de ani, mamă a doi copii, era extrem de emoționată să își deschidă cadoul primit de la mama sa, Carol Walker, 69 de ani, care nu a putut fi prezentă la eveniment. Darul consta dintr-un balon cu helium pe care scria „La mulți ani, Nikki” și de care era legat o sfoară cu mai multe bancnote în valoare totală de 100 de lire sterline.

Ghinionul a făcut ca aniversata să își deschidă cadoul în grădină, așa că de aici și până la a-l pierde a fost doar o fracțiune de secundă.

Momentul a fost surprins de o cameră și s-a viralizat în scurt timp. Deși a încercat cu disperare să prindă balonul personalizat, nu a mai putut face nimic decât să se uite cum dispare.

Citește și:

Și-a văzut cadoul zburând

„Totul s-a întâmplat într-o secundă, nu am avut timp de reacție. Toți au fost șocați uitându-se”, a povestit femeia, adăugând că nu s-a gândit nicio clipă că banii vor fi legați de balon.

„M-am simțit prost la început. Cine ar deschide un balon cu helium afară într-o zi cu vânt?”, a mai spus aniversata.

Din păcate, Nikki Walker nu și-a recuperat banii și nici nu știe unde ar fi putut ateriza balonul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.