Antena Meniu Search
x

Video Anne Geier, o fotografă din Austria, a adoptat doi câini din România și le spune povestea în poze spectaculoase

Viaţă de câine şi nu prea. Dragostea pentru animale a unei austriece depășește granițele și prejudecățile. Anne a adoptat doi câini de la adăposturi din România și le spune povestea în fotografii spectaculoase, surprinse în peisaje uluitoare.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 30.01.2021, 22:01

Vezi și
  • În 2019, una dintre poze i-a adus titlul de cel mai bun fotograf de animale

Anne Geier, stăpâna câinilor: Yuri s-a născut în București, iar Finn în Constanța. Pe Finn l-am adoptat în 2014, iar pe Yuri l-am adoptat în 2017.

Dezinvolți în fața camerelor, jucăuși și energici în spatele ei, nici nu își mai amintesc viața grea de pe străzile României. Ambii au fost salvați de Anne. Fotograf profesionist, femeia i-a adus în Austria și nu se sfiește să îi numească băieții ei. Deseori, pleacă împreună să colinde lumea. Urcă în rulotă și creează amintiri şi adevărate albume de familie.

Anne Geier, stăpâna câinilor: Una dintre pozele mele preferate este cu Finn în spatele unei cascade. O altă poză care îmi place este cu Yuri pentru că evidențiază relația noastră și este poza în care el are laba ridicată și poți vedea și mâna mea. Am vrut să creez amintiri pentru eternitate, dar am vrut și să arăt lumii întregi că câinii salvați sunt cu adevărat minunați.

Anne Geier, pasionată de peisajele din România

Mereu în căutare de peisaje spectaculoase și experiențe unice, Anne și câinii ei ajuns în Italia, Norvegia, Elveția, Danemarca și Croația. Nu exclud nici România de pe listă.

Anne Geier, stăpâna câinilor: Țările estice ar fi super interesante. Am văzut câteva fotografii pe internet din România și îmi place foarte, foarte mult. Peisajul este foarte frumos și cred că acolo avem șanse să găsim și locuri mai secrete.

Până atunci, îi încurajează pe toți cei care vor să adopte un prieten patruped de la adăpost. Recompensa va veni sub formă de iubire necondiționată. Şi nu numai.

Anne Geier, stăpâna câinilor: Am câștigat și câteva premii cu fotografiile lor. Ale lui Yuri si Finn. Cu adevărat acești doi câini sunt tot ce e mai bun în viața mea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Anne Geier, o fotografă din Austria, a adoptat doi câini din România și le spune povestea în poze spectaculoase