Antena Meniu Search
x

Anunţul care lasă America MUTĂ! La doar trei zile de la alegeri, Donald Trump face o declaraţie STUPEFIANTĂ

Şi-a îndulcit mult discursul din campanie şi a făcut chiar şi primele concesii însă Donald Trump continuă să suscite multă furie. Pentru a treia noapte consecutiv, mii de oameni au ieşit în stradă să denunţe rezultatul alegerilor

Vezi și

În cadrul primului interviu acordat după câştigarea alegerilor din Statele Unite ale Americii, Donald Trump a afirmat că există posibilitatea de a nu abroga măsurile de reformă în sănătate, cunoscute sub numele de Obamacare, şi că urmărirea penală a lui Hillary Clinton nu este o prioritate.

Declaraţiile preşedintelui ales par menite să liniştească valurile de controverse apărute după afirmaţiile de multe ori îngrijorătoare făcute de acesta în timpul campaniei electorale.

În timpul campaniei, Trump a spus că, după preluarea mandatului, va abroga şi înlocui imediat Obamacare. Atitudinea lui pare a se schimba, însă, având în vedere că în primul interviu după câştigarea alegerilor, acordat celor de la Wall Street Journal, Donald Trump a afirmat că doreşte doar o reformă a politicilor privind asigurările de sănătate şi că doreşte chiar să păstreze amendamentul care spune că tinerii pot fi incluşi în asigurările părinţilor lor. Preşedintele ales a spus că a fost convins de beneficiile acestei măsuri chiar în timpul discuţiei purtate joi, la Casa Albă, cu Barack Obama.

În ceea ce priveşte politica externă, viitorul preşedinte a afirmat că rezolvarea conflictului israelo-palestininat este un punct cheie. „În calitate de om care ia decizii aş vrea să iau decizia care pare să nu poată fi luată. Şi să fac asta pentru binele umanităţii”, a declarat Trump.

În ceea ce priveşte Siria, preşedintele ales a mărturisit că se va concentra pe lupta împotriva Statului Islamic, mai degrabă decât asupra ideii de a-l înlătura pe preşedintele Bashar al-Assad.

„Rusia s-a alăturat acum Siriei, la fel şi Iranul, care devine tot mai puternic şi, datorită nouă s-a alăturat Siriei. Acum ne confruntăm cu rebelii care luptă împotriva Siriei şi nu avem idee cine sunt aceşti oameni”, a explicat el.

Trump a mărturisit că a primit o scrisoare frumoasă de la preşedintele rus, Vladimir Putin şi că va discuta cu el în curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Anunţul care lasă America MUTĂ! La doar trei zile de la alegeri, Donald Trump face o declaraţie STUPEFIANTĂ