Antena Meniu Search
x

Apelul sfâșietor al fetei ai cărei părinți au căzut cu mașina în Dunăre, alături de doi copii. ”Sunt patru suflete pierdute!”

Fiica cea mare a părinților care au căzut cu mașina în Dunăre, alături de doi dintre copiii lor, a venit la locul tragediei din Caraș-Severin.

Fiica cea mare a părinților care au căzut cu mașina în Dunăre, alături de doi dintre copiii lor, a venit la locul tragediei din Caraș-Severin. Tânăra a lansat un apel sfâșietor.

Pe malul Dunării, fiica cea mare, care e căsătorită, a mărturisit că nu se așteaptă să-i mai fie găsiți în viață părinții și cei doi frați care erau în mașină.

”Sunt sigură că nu îi mai găsesc în viaţă, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere. Fratele meu e la pământ, nici nu a mai putut să vină astăzi. Surioara mea nu ştie nimic. Soţul meu nu lucrează, eu nu lucrez, am trei copilaşi... Nu am nicio putere, nu ştiu ce să fac. Nu mai am cuvinte. Care vrea să ne ajute şi crede că poate, Domnul să-i binecuvânteze... Sunt patru suflete pierdute, printre care surioara mea de trei anişori", a spus tânăra.

Ea mai are doi frați - un băiat și o fată - care sunt minori și care, în urma tragediei, au rămas orfani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Apelul sfâșietor al fetei ai cărei părinți au căzut cu mașina în Dunăre, alături de doi copii. ”Sunt patru suflete pierdute!”