Antena Meniu Search
x

Video Apeluri misterioase de pe telefonul fix al unui cuplu dispărut sub dărâmăturile blocului prăbușit în Miami. Nepot: ”Vrem răspunsuri”

Nepotul unui cuplu dispărut după prăbușirea blocului de 12 etaje din Miami susține că, după tragedie, a primit mai multe apeluri de pe telefonul fix al acestora, însă tot ce aude atunci când răspunde este un ton static și nimic altceva.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.06.2021, 17:27

Blocul daramat in Miami Beach și cuplul Myriam si Arnie Notkin
Apeluri misterioase de pe telefonul fix al unui cuplu dispărut sub dărâmăturile blocului prăbușit în Miami. Nepot: ”Vrem răspunsuri” - Profimedia Images/Facebook

Jake Samuelson și familia sa spun că au primit până acum 16 apeluri de pe telefonul fix din apartamentul distrus al bunicilor săi Arnie Notkins, în vârstă de 87 de ani, și Myriam Notkins, în vârstă de 81 de ani, primul fiind înregistrat joi, la 21:50.

Dar când a ridicat, nu era nimeni la celălalt capăt. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

16 apeluri de pe telefonul fix al bunicilor, dispăruți după prăbușirea blocului de 12 etaje

Familia Notkins se numără printre cele peste 150 de persoane încă dispărute după ce Champlain Towers South, o clădire de 12 etaje, situată pe malul mării, în suburbia Surfside, Florida, din Miami, s-a prăbușit în primele ore ale zilei de joi dimineață, scrie Daily Mail.

Cel puțin nouă persoane au fost confirmate ca fiind moarte începând de duminică după-amiază.

Până vineri, Samuelson și familia lui au mai primit alte 15 apeluri, toate statice.

"Încercăm să raționalizăm ceea ce se întâmplă aici, încercăm să obținem răspunsuri", a spus el la un post de televiziune.

Apelurile au încetat vineri după-amiază

De vineri după-amiază, apelurile s-au încetat, iar atunci când încearcă să sune el, primește doar un semnal de ocupat. 

Samuelson a spus că familia sa a contactat un detectiv pentru a vedea ce ar putea însemna apelurile, dar nu au primit până acum niciun răspuns.  

Bunicii lui Samuelson erau tare iubiți în comunitatea lor: Myriam, fostă bancheră și agent imobiliar și Arnie un profesor de educație fizică ieșit la pensie și antrenor de fotbal.  

Arnie a predat la școala primară Leroy D. Fienberg la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970 și mulți dintre elevii săi au amintiri plăcute despre el.

Cadavre scoase de sub dărâmături, speranțe mici să fie găsiți supraviețuitori

Primarul din Miami-Dade, Daniella Levine Cava, a declarat duminică după-amiază la o conferință de presă că mai multe cadavre au fost scoase din dărâmături, în timp ce o persoană a murit în spital.

Ea a spus: „O victimă a murit în spital și am recuperat încă opt victime de la fața locului, prin urmare confirm astăzi că numărul morților a urcat la nouă”.

Unele victime nu au putut fi identificate

Oficialii nu au făcut încă publice numele celor cinci victime.

"Facem toate eforturile pentru a-i identifica pe ceilalți care au fost recuperați și, în plus, pentru a contacta membrii familiei lor de îndată ce putem", a spus Cava. 

Echipe de specialiști israelieni de căutare și salvare sunt acum implicate în găsirea supraviețuitorilor. Victimele identificate până acum sunt Antonio Lozano, 83 de ani, soția sa Gladys Lozano, 79 de ani; Manny Lafont, 54 de ani; și Stacie Fang, 54 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Apeluri misterioase de pe telefonul fix al unui cuplu dispărut sub dărâmăturile blocului prăbușit în Miami. Nepot: ”Vrem răspunsuri”