Antena Meniu Search
x

Apple a dezvăluit noile modele de iPhone

California a devenit centrul lumii pentru cei pasionaţi de telefoane şi gadgeturi. Apple a dezvăluit noile modele de iPhone, la care s-au adăugat un ceas de mână inteligent şi un sistem mobil de plăţi digitale.

Vezi și

California a devenit centrul lumii pentru cei pasionaţi de telefoane şi gadgeturi. Apple a dezvăluit noile modele de iPhone, la care s-au adăugat un ceas de mână inteligent şi un sistem mobil de plăţi digitale.

Noutăţile îi încântă pe experţii domeniului, dar şi pe criticii de modă, fapt mai puţin obişnuit.

Dincolo de spectacolul oricărei lansări Apple, concernul a dorit să se arate atent la dorinţele publicului. Astfel, noile modele de iPhone au ecranul mai mare. Dar şi un procesor nou şi un sistem de operare îmbunătăţit. Apple speră, astfel, să-şi recupereze vechii fani care l-au trădat pentru mărcile rivale.

Unii din cei ce utilizează, astăzi, telefoane Android erau, înainte, clienţi Apple dar, în unele cazuri, au plecat doar din cauza dimensiunii ecranului. Şi cred că sunt multe avantaje pe termen scurt şi mediu pentru Apple, datorită acestui nou telefon.

Marea noutate este, însă, ceasul Apple Watch, primul produs nou al firmei în ultimii patru ani. Conectat la un iPhone, ceasul poate monitoriza starea de sănătate şi exerciţiile fizice dar include şi aplicaţii pentru hărţi, fotografii, muzică şi mesaje. Şi, nu în ultimul rând, este un obiect foarte frumos iar varianta cea mai scumpă este placată cu aur.

Este tehnică îmbinată cu lux. Nu am mai văzut până acum produse tehnice din materiale ca pielea fină şi aurul. Este ceva cu totul nou, o nouă categorie de produse.

Poate mai puţin spectaculoasă, aplicaţia Apple Pay poate transforma un iPhone în portofel digital. Tranzacţiile sunt protejate de un sistem de securitate care-i va interesa, fără îndoială, pe clienţii grijulii cu banii lor.

Pentru orice plată, amprenta digitală este cea care va autoriza tranzacţia. Şi cred că o mulţime de clienţi vor găsi că acest sistem le dă mai multă siguranţă.

Cei mai înfocaţi admiratori ai produselor cu emblema mărului s-au instalat, deja, în corturi, la intrarea în magazine, pentru a fi primii posesori ai noilor telefoane. Cei din Statele Unite mai au de aşteptat doar câteva zile. În România, iPhone 6 apare în octombrie, la preţuri între 300 şi 700 de euro. Cei nerăbdători pot apela la piaţa gri pe care telefoanele, aduse direct din Statele Unite, vor ajunge mai repede, dar vor costa între 1.000 şi 1.500 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Apple a dezvăluit noile modele de iPhone