Antena Meniu Search
x

Aproape 1.000 de Moși Crăciun aleargă pentru a omagia cea mai iubită sărbătoare, în Germania. Ideea le-a venit unor prieteni

Aproape o mie de persoane au luat startul unei curse de semimaraton mai deosebite: toţi alergătorii au purtat costumul lui Moş Crăciun.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 08:17

Vezi și

Evenimentul are loc în fiecare an într-un orăşel din Germania, nu departe de Berlin. În afara costumului, nu există nicio restricţie pentru participanţi: se pot înscrie bărbaţi şi femei de orice vârstă. Chiar din acest motiv, cursa este foarte populară.

Oamenii nu se gândesc în primul rând să câştige, ci să se simtă bine ca între prieteni. Competiţia a apărut acum 14 ani, când doi membri ai clubului local de atletism s-au gândit să omagieze Crăciunul printr-o cursă în care să alerge împreună cu familiile.

Iar ţinuta lui Moş Crăciun li s-a părut cea mai potrivită pentru a face cunoscut evenimentul în toată Germania şi chiar peste hotare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Aproape 1.000 de Moși Crăciun aleargă pentru a omagia cea mai iubită sărbătoare, în Germania. Ideea le-a venit unor prieteni