Antena Meniu Search
x

Arestată pentru că a vrut să sărbătorească cei 76 de ani în "ALB"!

O femeie de 76 de ani din Germania a vrut să peetreacă în stil mare de ziua ei. Aşa că bătrâna a hotărât să-şi sărbătorească ziua de naştere cu o petrecere "îmbibată" cu cocaină în Berlin. Distracţia nu a ţinut mult pentru că femeia a fost arestată.

Autorităţile au primit un pont de la un informator despre această petrecere organizată la barul al cărei proprietar era bătrâna, din cartierul Wilmersdorf.

Potrivit informaţiilor, femeia făcuse rost de cantitatea necesară de cocaină pentru o petrecere de neuitat. Alte patru persoane au fost reţinute pentru că aveau asupra lor mici cantităţi din acelaşi praf.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, era recidivistă. Ea mai fusese arestată luna trecută, după ce poliţiştii au găsit 35 de grame de cocaină în localul său.

De asemenea, la percheziţia care a urmat în apartamentul ei, s-au mai descoperit câteva zeci de grame din aceeaşi substanţă. Atunci, bătrâna a beneficiat de circumstanţe atenuante şi a scăpat sub cauţiune. De data aceasta, barul i-a fost închis, iar acum aşteaptă pedeapsa din arestul poliţiei.

sursă: Antena 3

foto: rappler.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Arestată pentru că a vrut să sărbătorească cei 76 de ani în "ALB"!