Antena Meniu Search
x

Armata israeliană anunţă două coridoare de evacuare şi o pauză "tactică" în luptele din Gaza

Război Israel - Hamas. Forţele de Apărare Israeliene (IDF) le-au spus locuitorilor din nordul Fâşiei Gaza că vor pune la dispoziţie sâmbătă două coridoare de evacuare sigure care duc spre sud timp de câteva ore, potrivit DPA, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 16:03

Armata israeliană anunţă două coridoare de evacuare şi o pauză "tactică" în luptele din Gaza
- Profimedia

"Activităţile militare" vor fi oprite între orele 10:00 şi 14:00 (08:00 şi 12:00 GMT) în "scopuri umanitare", a anunţat armata pe platforma de socializare X.

Armata a adăugat că va suspenda "tactic" activităţile militare timp de câteva ore în tabăra de refugiaţi Jabalia pentru a le permite civililor să fugă şi de acolo. "Pentru siguranţa dumneavoastră, vă rugăm să vă alăturaţi sutelor de mii de locuitori care s-au mutat în sud în ultimele zile", a scris un purtător de cuvânt al armatei în arabă pe X.

Rezidenţilor li se permite să folosească drumul de coastă al fâşiei de la Marea Mediterană şi unul care traversează centrul teritoriului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Armata israeliană anunţă două coridoare de evacuare şi o pauză "tactică" în luptele din Gaza