Antena Meniu Search
x

Arnold Schwarzenegger, ecologist convins. Actorul s-a dus pe bicicletă la întâlnirea cu primarul Parisului

Vezi și

Fostul guvernator al statului California a ajuns la Paris, acolo unde s-a întâlnit cu primarul pentru a discuta pe tema schimbărilor climatice. Surpriza cea mare a fost însă felul în care celebrul "Terminator" şi-a făcut apariţia la întâlnirea cu edilul Parisului. Schwarzenegger a lăsat maşina acasă şi a venit.pe bicicletă.

Zâmbitor, îmbrăcat într-un costum albastru, accesorizat cu o cravată verde, fostul guvernator al statului California a surprins pe toată lumea când a ajuns în faţa primăriei din Paris cu ajutorul unei biciclete electrice. 

Schwarzenegger s-a întâlnit cu edilul Parisului cu o zi înainte de Summitul organizat de Emmanuel Macron. Iar actorul hollywoodian a promis că va lupta împotriva schimbărilor climatice. 

În luna iunie 2017, preşedintele Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris. La summitul de astăzi, Emmanuel Macron a declarat că este destul de sigur că liderul de la Casa Albă se va răzgândi în privinţa acordului de la Paris. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Arnold Schwarzenegger, ecologist convins. Actorul s-a dus pe bicicletă la întâlnirea cu primarul Parisului