Antena Meniu Search
x

O asistentă și-a revăzut copilul după șapte săptămâni, prin geam, din cauza coronavirusului, în Marea Britanie

Charlotte Cole, o asistentă din Marea Britanie prinsă în linia întâi a luptei pentru combaterea coronavirusului, și-a revăzut pentru prima dată copilul după șapte săptămâni, prin intermediul unui geam.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.05.2020, 17:47

Asistenta și soțul ei luptă pentru combaterea coronavirusului
Asistenta și soțul ei își văd pe rând copilul - South West News Service via The Sun
  • Asistenta și soțul ei sunt prinși în lupta pentru combaterea coronavirusului.
  • Asistenta și soțul ei își văd pe rând fiul.

Charlotte lucrează în mai multe centre de îngrijire din Marea Britanie, iar la sfârșitul lunii martie a decis să intre în autoizolare, după ce a observat că mai mulți colegi și pacienți dezvoltă simptome de coronavirus.

Conform The Sun, Charlotte și-a văzut pentru ultima dată copilul, pe George, pe data de 1 aprilie, când l-a lăsat pe micuț la Kirkham, în grija bunicilor.

Charlotte a povestit despre momentul respectiv că "a fost o decizie extrem de dificilă de luat. Nicio mamă nu ar vrea să fie pusă într-o asemenea situație. Am suferit, însă ne-am propus să rezistăm cât mai mult posibil. Știam că revederea o să fie copleșitoare, pentru că George nu înțelege de ce nu putem să îl luăm cu noi. Încerc să văd partea pozitivă și îmi dau seama că este mai bine să-l văd printr-un geam, decât să nu-l văd deloc".

Profitând de o ușoară scădere a numărului de infectări noi cu coronavirus, Charlotte și-a revăzut fiul printr-un geam, după șapte săptămâni.

Deocamdată nu este posibil că micuțul să fie luat acasă pentru că atât mama lui, cât și tatăl lui, Daniel, sunt angrenați în mod direct în lupta pentru combaterea coronavirusului și nu vor să riște să-l infecteze pe micuț.

Mai mult, Charlotte și Daniel și-au stabilit culoare de acces în propria casă astfel încât să nu se întâlnească, iar la George merg în vizită pe rând, o dată la două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O asistentă și-a revăzut copilul după șapte săptămâni, prin geam, din cauza coronavirusului, în Marea Britanie