Antena Meniu Search
x

Foto Atac armat cu opt răniți în Ierusalim. Bărbatul care a deschis focul asupra autobuzului a fost prins: "Teroristul e în mâinile noastre"

Opt persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică dimineaţa în centrul Ierusalimului, au anunţat poliţia israeliană şi echipele de salvare, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 10:15

"Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David ... Poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit", a spus poliţia din Ierusalim, potrivit Agerpres. Ulterior, purtătorul de cuvânt al poliţiei, Eli Levy, a declarat la postul public Kan: "Teroristul este în mâinile noastre".

Atac armat cu mai mulți răniți la Ierusalim

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim. "Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim", a declarat Zaki Heller, purtător de cuvânt al MDA.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Shaarei Tsedek din Ierusalim a declarat pentru AFP că echipele medicale au fost nevoite să efectueze o operaţie de cezariană unei gravide rănite în atac. "Ea rămâne intubată şi în stare gravă. Copilul s-a născut şi este în stare stabilă", a spus el. "Oricine doreşte să ne facă rău ar trebui să ştie că va plăti preţul pentru orice prejudiciu adus civililor noştri”, a declarat prim-ministrul israelian Yair Lapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atac armat cu opt răniți în Ierusalim. Bărbatul care a deschis focul asupra autobuzului a fost prins: "Teroristul e în mâinile noastre"