Antena Meniu Search
x

Atac armat în Franța soldat cu cinci răniți, dintre care trei grav. Un bărbat ar fi tras cu arma dintr-o mașină

Un atac armat s-a soldat cu cel puţin cinci răniţi, dintre care trei grav, sâmbătă în nord-estul Franţei, în Villerupt şi într-o comună învecinată, în apropiere de graniţa cu Luxemburg, potrivit autorităţilor, informează AFP. Un bărbat cu glugă a tras dintr-un vehicul înainte să fugă, a declarat pentru AFP Guillaume Petitclair, viceprimarul oraşului Villerupt din departamentul Meurthe-et-Moselle. Trei răniţi au fost internaţi în regim de urgenţă, unul dintre ei cu prognostic foarte rezervat.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 07:06

Poliția din Franța
Atac armat în Franța soldat cu cinci răniți, dintre care trei grav. Un bărbat ar fi tras cu arma dintr-o mașină - Profimedia

Incidentul ar putea avea legătură cu traficul de droguri, ceea ce urmează să fie stabilit de ancheta care a fost demarată.

"Sunt patru victime în Meurthe-et-Moselle şi o victimă în Moselle", departamentul învecinat, a confirmat prefectura Meurthe-et-Moselle, subliniind că oraşul Villerupt se află la graniţa celor două departamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Atac armat în Franța soldat cu cinci răniți, dintre care trei grav. Un bărbat ar fi tras cu arma dintr-o mașină