Antena Meniu Search
x

Atac armat in plina zi, la Roma. 3 indivizi au atacat o masina blindata care transporta bani

O tentativa de jaf, urmata de un schimb de focuri, i-a inspaimantat pe locuitorii unui cartier din centrul Romei.

Vezi și

Atacul a avut loc in plina zi, pe o strada intens circulata, la doi pasi de bazilica Santa Maria Maggiore si gara Termini. Agresorii, veniti pe doua scutere, au deschis focul in timp ce furgonul blindat, care transporta o suta de mii de euro, stationa in fata unei banci. Un paznic a fost ranit, dar ceilalti doi au ripostat, si ei, cu focuri de arma.

Cetatenii italieni au fost socati de ceea ce se intampla in orasul lor. "La primele doua-trei impuscaturi, am crezut ca, poate, sunt petarde ramase de la Revelion, dar apoi, cand le-am auzit si pe celelalte, m-am uitat si am vazut ca toata lumea fugea", spune unul din ei. Altii au fost ingrijorati pentru rudele lor, despre care stiau ca se afla in zona.

Schimbul de focuri s-a produs in timp ce strada era plina de elevi iesiti de la un liceu din apropiere. Atat ei, cat si ceilalti trecatori s-au adapostit in magazine sau in spatele masinilor. Cei mai speriati au alergat pana la cea mai apropiata statie de metrou si s-au refugiat in subteran.

“De curand, a fost jefuit si un bijutier din cartier. Au venit deghizati in paznici si i-au luat tot. Avem copii, avem nepoti. te duci la banca si nu stii ce poate sa ti se intample”, spune, ingrijorat, un locuitor al capitalei italiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Atac armat in plina zi, la Roma. 3 indivizi au atacat o masina blindata care transporta bani