Antena Meniu Search
x

Atac armat în Praga. De disperare, studenţii s-au refugiat pe peretele exterior al clădirii: "Poliţia ştie de noi, trebuie să aşteptăm"

Un schimb de focuri de armă a avut loc la Universitatea din Praga şi există un număr nespecificat de morţi şi răniţi, a anunţat poliţia cehă joi.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 17:33

Atac armat în Praga. De disperare, studenţii s-au refugiat pe peretele exterior al clădirii: "Poliţia ştie de noi, trebuie să aşteptăm"

"Conform primelor informaţii, putem confirma că există morţi şi răniţi la faţa locului", a comunicat poliţia pe platforma de socializare X. Potrivit publicaţiei Seznam Zpravy, cei care se aflau în acel moment în clădirea Facultăţii de Arte au fost sfătuiţi să se baricadeze în birouri şi să stingă toate luminile.

Poliţia cehă a anunţat pe X că atacatorul a fost ucis

"Suntem baricadaţi în birou, dar nu avem habar de ce se întâmplă. Am avut un seminar şi deodată cineva de aici a spus că e persoană cu o armă în clădire. S-a auzit o împuşcătură. Poliţia ştie de noi, trebuie să aşteptăm aici", a declarat o persoană aflată în clădire.

Un reporter al Seznam Zprav se afla în zonă chiar în momentul producerii incidentului, în jurul orei 16:00. "Am auzit vreo 10 focuri de armă. Un poliţist a fugit şi a spus că la unul dintre etajele superioare ale clădirii Facultăţii de Arte este un trăgător cu o puşcă", a relatat reporterul.

Poliţia cehă a anunţat pe X că atacatorul a fost ucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac armat în Praga. De disperare, studenţii s-au refugiat pe peretele exterior al clădirii: "Poliţia ştie de noi, trebuie să aşteptăm"