Antena Meniu Search
x

Atac armat într-un mall aglomerat din Carolina de Sud. 12 persoane au fost rănite, între care un copil

12 persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unor focuri de armă la un mall din oraşul american Columbia, a anunţat poliţia din capitala statului Carolina de Sud, citată de AP.

de Redactia Observator

la 17.04.2022, 07:45

Atac armat într-un mall aglomerat din Carolina de Sud
Atac armat într-un mall aglomerat din Carolina de Sud - Getty Images

Zece persoane au fost împuşcate şi alte două au fost rănite în panica urmată incidentului. Dintre aceste victime, una se află încă la spital. Cea mai tânără are 15 ani, cea mai în vârstă 73 de ani, a declarat şeful poliţiei William Holbrook. Autorităţile locale cred că atacul armat nu este unul întâmplător. Potrivit martorilor, au fost văzute trei persoane cu arme de foc, dintre care cel puţin una a tras focuri de armă. Poliţia a anunţat că respectivii suspecţi au fost reţinuţi.

Prezența masivă a poliției a fost constantă în zonă inclusiv la câteva ore după împușcături. Ofițerii au fost, de asemenea, prezenţi în fața unui hotel din apropiere desemnat ca zonă de întâlnire pentru persoanele de la locul împușcăturii și familiile acestora.

Angajaţii de la câteva magazine au rămas strânși în parcarea aproape goală, sâmbătă seara, așteptând ca poliția să-i lase să se întoarcă înăuntru pentru a-și recupera cheile de la mașină și lucrurile personale, astfel încât să poată pleca. Ei au spus că nu au auzit sau văzut nimic în timpul atacului armat, dar au fost avertizaţi de sistemul de alarmă al mall-ului și au fost evacuați de poliție la scurt timp după.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un mall aglomerat din Carolina de Sud. 12 persoane au fost rănite, între care un copil