Antena Meniu Search
x

Galerie foto Atac armat într-un parc acvatic din Detroit. Nouă persoane au fost grav rănite

Nouă persoane au fost rănite, inclusiv doi copii mici și mama lor, după ce un bărbat a deschis focul într-o zonă de relaxare din Detroit. Agresorul a reușit să fugă, dar a fost urmărit de polițiști. Ulterior, bărbatul s-a sinucis.

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 10:55

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, într-o suburbie a orașului american. Un bărbat a deschis focul într-un parc în care oameni se adună pentru a se răcori în preajma unor fântâni arteziene.

Atacatorul s-a sinucis

Șeful Poliției locale a anunțat că un băiat de 8 ani a fost împușcat în cap și este în stare critică, potrivit AP. Mama băiatului se afla și ea în stare critică după ce a fost rănită la abdomen și la picior, iar fratele său în vârstă de 4 ani era în stare stabilă, având o rană la picior. Celelalte șase victime erau în stare stabilă, potrivit Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Se pare că bărbatul a tras la întâmplare cel puțin 28 de gloanțe cu două arme. Ulterior, agresorul a plecat acasă, dar polițiștii l-au descoperit și au înconjurat imobilul. Polițiștii au confirmat faptul că bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost găsit decedat în interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri externe » Atac armat într-un parc acvatic din Detroit. Nouă persoane au fost grav rănite