Antena Meniu Search
x

Atac armat la o fabrică de lenjerie din SUA: Un fost angajat a ucis doi colegi și a rănit alți trei

Tragedie la locul de muncă. Cel puţin două persoane au murit şi alte trei au fost rănite în urma unui atac armat la o fabrică de lenjerie din statul Pennsylvania. Într-un acces de furie şi cel mai probabil, din răzbunare, un fost angajat al companiei a dat buzna în incinta fabricii şi şi-a împuşcat colegii. 

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 10:15

Atacul a avut loc la o fabrică de lenjerie din oraşul american Chester, Pennsylvania. În zorii zilei, un fost angajat al companiei, înarmat cu un pistol, a intrat în fabrică şi a început să semene teroare. Într-un acces de furie, a deschis focul asupra foştilor săi colegi. Pe doi dintre ei a reuşit să-i ucidă. Alţi trei angajaţi au fost şi ei atinşi de gloanţe şi au ajuns de urgenţă, la spital. 

Atacatorul a fugit de la locul faptei cu o maşină, însă poliţiştii l-au prins la scurt timp, într-un oraş vecin. Motivul pentru care şi-a ucis cu sânge rece foştii colegii rămâne încă unul necunoscut. 

  • STEFAN ROOTS, primar Chester: Acest lucru spune multe despre armele din America. Orașul nostru are o problemă cu violenţa. Trebuie să fie oprită. Este sfâșietor. Este tragic. Trebuie să înăsprim legile ce privesc armele de foc. Nu trebuie să punem armele în mâinile cui nu trebuie. 
Vezi și

Oamenii care locuiesc în zonă spun că se tem pentru vieţile lor. În Statele Unite, tot mai multe persoane îşi pierd viaţa în urma violenţelor cu arme de foc, lucru confirmat şi de statistici - doar în primele cinci luni ale acestui an, au avut loc peste 168 de atacuri armate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Atac armat la o fabrică de lenjerie din SUA: Un fost angajat a ucis doi colegi și a rănit alți trei