Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi mai mulţi răniţi după ce un bărbat a deschis focul de armă într-o companie din SUA. Atacatorul a fost prins

Două persoane au murit și alte trei au fost împușcate și spitalizate miercuri după ce un bărbat a deschis focul de armă la locul de muncă, o compania de lenjerie din Chester, Pennsylvania.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 19:22

Bărbatul şi-ar fi descărcat furia pe colegii de serviciu
Bărbatul şi-ar fi descărcat furia pe colegii de serviciu - FOX News

Un suspect a fost arestat în orașul învecinat Trainer, a declarat comisarul poliției din Chester, Steven Gretsky. Împușcăturile au avut loc la Delaware County Linen miercuri dimineață, a declarat procurorul districtual al comitatului Delaware, Jack Stollsteimer.

Suspectul a sosit la locul de muncă cu o armă de foc și „și-a descărcat furia” pe colegii de serviciu, a declarat Stollsteimer în timpul unei conferințe de presă.

În întreaga țară, cel puțin 168 de împușcături în masă au avut loc doar în primele cinci luni ale acestui an, potrivit Gun Violence Archive. Atât organizația nonprofit, cât și CNN definesc împușcăturile în masă ca fiind cele în care sunt împușcate patru sau mai multe victime.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Doi morţi şi mai mulţi răniţi după ce un bărbat a deschis focul de armă într-o companie din SUA. Atacatorul a fost prins