Antena Meniu Search
x

Motivul halucinant pentru care un tânăr a ucis 2 oameni şi a rănit alţi 11, la un concurs de jocuri video, în Florida

O competiţie dedicată iubitorilor de jocuri video s-a transformat, pe neaşteptate, într-o baie de sânge. Doi oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi în Florida

Vezi și

O competiţie dedicată iubitorilor de jocuri video s-a transformat, pe neaşteptate, într-o baie de sânge. Doi oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi în Florida, după ce un tânăr de 24 de ani a tras mai multe focuri de armă, apoi s-a sinucis.

Focurile de armă s-au auzit secunde în şir. Apoi, a urmat haosul. Transmis în direct pe reţelele de socializare, concursul de jocuri video a devenit scena unui atac armat. Gloanţele au lovit 13 oameni. 

Cei care participau la concurs au avut un singur gând: să ajungă într-un loc care să-i salveze.

Taylor Poindexter, supravieţuitoare: "Am auzit o împuşcătură, care a sunat ca şi cum s-a spart un balon. Apoi le-am auzit pe a doua, a treia şi a patra. După aceea am coborât și toți au început să iasă, ca să scape cu viaţă."

Mike Williams, şeriful oraşului Jacksonville: "Trei persoane au murit la locul faptei. Una dintre ele este suspectul, care şi-a luat viaţa."

În imaginile filmate în timpul competiției, un cerc roşu care pare a fi un laser arată că unul dintre concurenţi a fost luat la ţintă de asasin. Imediat, tânărul este răpus de gloanţe.

După câteva ore, ucigaşul a fost identificat: un bărbat de 24 de ani din Baltimore, cunoscut în lumea gamerilor. 

Tânărul şi-ar fi ales victimele ca să se răzbune după ce pierduse o partidă. 

Cei doi tineri asasinaţi erau câştigătorii turneelor de gaming din ultimii doi ani. Unul dintre ei era căsătorit şi avea un copil.

Atacul a avut loc după ani buni de dezbateri aprinse asupra dreptului de portarmă. În urmă cu doar câteva luni, 17 elevi şi profesori au fost împuşcaţi mortal la un liceu din Florida. Iar acum doi ani, în acelaşi stat american, 49 de oameni au fost ucişi într-un club de homosexuali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Motivul halucinant pentru care un tânăr a ucis 2 oameni şi a rănit alţi 11, la un concurs de jocuri video, în Florida