Antena Meniu Search
x

Masacru la o înmormântare, la Kabul. Cel puţin 7 morţi şi 120 de răniţi, într-un atac al teroriştilor sinucigaşi (VIDEO)

Cel puțin 7 oameni au fost ucişi şi aproape 120 au fost răniţi, potrivit unui bilanţ oficial, la Kabul, într-o serie de atentate care au vizat o ceremonie funerară. Prima explozie a fost provocată de o bombă improvizată iar celelalte două, de terorişti sinucigaşi.

Vezi și

Cel puțin 7 oameni au fost ucişi şi aproape 120 au fost răniţi, potrivit unui bilanţ oficial, la Kabul, într-o serie de atentate care au vizat o ceremonie funerară. Prima explozie a fost provocată de o bombă improvizată, iar celelalte două, de terorişti sinucigaşi.

La funeralii erau prezenţi prim-ministrul afgan şi alţi înalţi demnitari dar niciunul nu a fost rănit. Ceremonia funebră era organizată pentru fiul unui alt om politic, ucis în timpul protestelor desfăşurate cu o zi înainte în capitala afgană. Manifestanţii au cerut atunci demisia guvernului după atentatul de miercuri, soldat cu 90 de victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Masacru la o înmormântare, la Kabul. Cel puţin 7 morţi şi 120 de răniţi, într-un atac al teroriştilor sinucigaşi (VIDEO)