Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atac cu bombă în Harkov. Ruşii au lovit un bloc de apartamente şi au rănit 21 de persoane

Război în Ucraina. Imagini devastatoare vin de pe frontul din Ucraina. Forţele ruse au lovit un bloc de apartamente din oraşul Harkov, rănind cel puţin 21 de persoane, inclusiv un copil de opt ani şi doi adolescenţi de 17 ani. Primarul oraşului susţine că ruşii au declanşat o bombă ghidată, care a aterizat într-un copac din apropierea intrării. Potrivit oficialului, 60 de locuitori au fost evacuaţi.

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 21:16

Harkov, situat la 30 de kilometri de graniţa cu Rusia, a fost o ţintă frecventă a atacurilor Moscovei de când trupele Kremlinului şi-au lansat invazia din februarie 2022, scrie news.ro.

60 de persoane au fost evacuate

Terekhov a spus pe aplicaţia de mesagerie Telegram că ruşii au desfăşurat o bombă ghidată şi că operaţiunile de salvare sunt în desfăşurare la faţa locului. El a declarat că multe ferestre au fost sparte şi 60 de locuitori au fost evacuaţi din clădire.

preview: Profimedia Images (Arhivă)
Vezi și

Radiodifuzorul public Suspilne a relatat că bomba a aterizat într-un copac în apropierea uneia dintre intrările clădirii şi că o serie de maşini au explodat sau au fost incendiate.

Pe acelaşi subiect

Guvernatorul regional Oleh Siniehubov a declarat că printre cei răniţi se numără un copil. El a spus că au avut loc două atacuri asupra oraşului şi un atac în apropierea oraşului Izium, la sud-est de Harkov, care a incendiat două case private.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vineri, forţele ruse au lansat trei lovituri asupra Harkovului, rănind 15 persoane.

Mai la sud, un atac cu dronă rusă a ucis două persoane, sâmbătă, în oraşul Nikopol, a declarat guvernatorul regional.

La Kurahove, unul dintre punctele focale ale înaintării lente a Rusiei prin regiunea Doneţk, o persoană a fost ucisă într-o lovitură de artilerie rusă, au declarat procurorii regionali.

Şi autorităţile locale din regiunea Sumi au declarat că avioanele ruseşti au lovit infrastructura energetică în oraşul Şoţka.

Sumi a fost o altă ţintă frecventă a atacurilor ruseşti şi se află vizavi de regiunea Kursk, din sudul Rusiei, unde forţele ucrainene au lansat o incursiune luna trecută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Atac cu bombă în Harkov. Ruşii au lovit un bloc de apartamente şi au rănit 21 de persoane