Antena Meniu Search
x

Atac cu sabia şi cu grenada fumigenă la un birou al premierului Noii Zeelande. O femeie a fost arestată. VIDEO

O femeie a fost arestată joi după un atac cu sabia asupra biroului din Auckland al premierului Noii Zeelande, Jacinda Ardern, informează dpa.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 09:24

Jacinda Ardern, premierului Noii Zeelande
Jacinda Ardern, premierului Noii Zeelande - Profimedia Images

O fereastră a biroului a fost spartă. Presa locală afirmă că în clădire a fost aruncată şi o grenadă fumigenă. Poliţia a comunicat că a reţinut o suspectă în vârstă de 57 de ani în legătură cu incidentul. "Femeia acordă acum asistenţă poliţiei la investigaţiile în dosar şi nu este căutată nicio altă persoană", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ardern se află în Antarctica; ea marchează 65 de ani de la inaugurarea bazei neozeelandeze Scott şi un an de la reluarea cercetărilor şi protecţiei în zonă după doi ani de perturbări provocate de epidemia de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Atac cu sabia şi cu grenada fumigenă la un birou al premierului Noii Zeelande. O femeie a fost arestată. VIDEO