Antena Meniu Search
x

Noi imagini șocante cu autorul atacului de la liceul din Florida. Cum se pregătea Nikolas Cruz pentru masacru (Video)

Noi imagini șocante cu Nikolas Cruz, tânărul care a ucis 17 oameni în urma unui atac armat la un liceu din Florida, au apărut în presa americană.

Noi imagini șocante cu Nikolas Cruz, tânărul care a ucis 17 oameni în urma unui atac armat la un liceu din Florida, au apărut în presa americană.

În imaginile difuzate de CNN, Nikolas Cruz poate fi văzut cum trage la țintă în curtea casei în care locuia, filmulețul fiind făcut de un vecin.

Tânărul de 19 ani era îmbrăcat doar cu un șort și purta aceeași șapcă roșie cu care s-a mai fotografia pe Instagram, pe care scria "Make America Great Again/Să facem America măreață din nou", sloganul lui Donald Trump în campania electorală din 2016.

Pe acelaşi subiect
Nikolas Cruz, autorul masacrului de la liceul din Florida

Imaginile au fost surprinse de un vecin, în octombrie anul trecut.

Potrivit altor informații, după ce a comis unul dintre cele mai sângeroase atacuri din istoria recentă a SUA, Cruz s-a dus la un magazin Subway, de unde a cumpărat un sandiș și o băutură.

Restaurantul Subway la care s-a dus Nikolas Cruz dupa atacul din Florida

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Noi imagini șocante cu autorul atacului de la liceul din Florida. Cum se pregătea Nikolas Cruz pentru masacru (Video)