Antena Meniu Search
x

Atac terorist într-un hotel din Kabul! Cel puţin 15 oameni au fost ucişi

Atac terorist într-un hotel din Kabul. În jur de 15 persoane au fost ucise după ce patru atacatori au intrat într-un hotel.

Vezi și

Atac terorist într-un hotel din Kabul. În jur de 15 persoane au fost ucise după ce patru atacatori au intrat într-un hotel. Au deschis focul asupra clienţilor şi asupra angajaţiilor. Chiar și acum aceștia sunt ținuți ostatici.

Teroarea a început cu o explozie, apoi curentul electric s-a întrerupt. Indivizi înarmaţi până în dinţi au baricadat hotelul, au tras focuri de armă către cei din interior şi au luat ostatici. Potrivit presei locale, mai multe persoane participau la o conferinţă de IT, în acel moment. 

Zeci de jandarmi şi de poliţişti au fost mobilizaţi şi au înconjurat hotelul într-o amplă operaţiune antitero. Iar forţele speciale au coborât dintr-un elicopter pe acoperişul clădirii. Se tem că atacatorii ar putea avea asupra lor bombe. 

Nu este prima oară când Hotelul Intercontinental este ţinta unui atac terorist. În iunie 2011, un atentat al talibanilor s-a soldat cu 21 de morţi. 

Ministrul de Externe de la Bucureşti recomandă românilor să evite călătoriile în Afganista deoarece există riscul producerii de noi atentate teroriste, inclusiv în zonele frecventate de turiştii străini. De asemenea, a adăugat că riscul răpirilor în această ţară este foarte ridicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Atac terorist într-un hotel din Kabul! Cel puţin 15 oameni au fost ucişi