Antena Meniu Search
x

Atac terorist la Ierusalim. Patru persoane şi-au pierdut viaţa

Clipe de panică la Ierusalim, după ce un individ a intrat cu camionul într-un grup de oameni, aflaţi pe o promenadă intens frecventată de turişti. 4 persoane şi-au pierdut viaţa în incident şi alte 15 au fost rănite.

Vezi și

Clipe de panică la Ierusalim, după ce un individ a intrat cu camionul într-un grup de oameni, aflaţi pe o promenadă intens frecventată de turişti. 4 persoane şi-au pierdut viaţa în incident şi alte 15 au fost rănite.

Autorităţile israeliene au declarat că a fost vorba despre un atac terorist.

Momentul în care camionul spulberă un grup de oameni a fost surprins de camerele de supraveghere. Individul aflat la volan, un bărbat de origine palestiniană, a intrat pe o promenadă cunoscută din Oraşul Sfânt.

Teroristul a condus camionul într-un grup de oameni care coborâseră dintr-un autocar şi se strânseseră pe trotuar. A fost în mod evident vorba despre un atac direct.

Pe acelaşi subiect

Un martor al atacului a declarat că atacatorul ar fi avut drept țintă un grup de soldați. Aceștia au răspuns cu focuri de armă și atacatorul a dat cu spatele și a trecut cu camionul peste ei.

"I-am auzit pe soldaţi ţipând şi nu înţelegeam de ce. M-am uitat în spatele soldaţilor şi am văzut camionul care a urcat pe trotuar.", își amintește, îngrozit, un martor.

Echipele de intervenţie au ajuns imediat la faţa locului şi au transportat de urgenţă răniţii la mai multe spitale din Ierusalim.

"Am primit cinci oameni care au fost răniţi în atac. Patru sunt răniţi uşor şi au ajuns într-o stare bună, iar o femeie a fost adusă în stare gravă.", spune medicul Ofer Merin.

Atacatorul a fost împuşcat mortal imediat după incident. Autorităţile israeliene spun că a fost vorba despre un atac terorist. Atacatorul de origine palestiniană ar fi putut fi inspirat de tragedia de la Berlin, când un tunisian a intrat cu un camion în mulţimea de la târgul de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac terorist la Ierusalim. Patru persoane şi-au pierdut viaţa