Antena Meniu Search
x

ATACUL DIN LONDRA: Marturia celei care l-a infruntat pe atacator

La doar cateva ore dupa evenimente, presa a publicat o conversatie intre Ingrid Loyau-Kennett, o femeie din autobuz, care a vazut ce s-a intamplat, si atacator. „O sa incepem un razboi cu Londra, in aceasta seara”, ar fi spus criminalul

Conversatia publicata in „The Telegraph” si „The Guardian”, arata ce s-a intamplat intre cercetasa-sefa si atacator. Astfel, ea a povestit ca, initial, a crezut ca era vorba despre un accident, insa, apoi a vazut o persoana decedata. „Apoi, am vazut un om negru, cu un pistol in mana si cu un cutit de macelar in cealalta. El s-a apropiat foarte nervos si mi-a spus sa nu ma duc langa corpul omului. Nu am simtit nimic in acel moment. Nu m-am speriat pentru ca nu era nici beat si nici sub influenta drogurilor. Era o persoana normala. Voia sa vorbeasca cu cineva si asta am si facut. M-am gandit ca ar fi mai bine sa vorbesc cu el decat sa mai atace pe altcineva. Mai mult, eram sigura ca personajul are si un mesaj si l-am intrebat ce vrea”, a povestit femeia.

Raspunsul sau a fost: : "Vom incepe un razboi cu Londra, in seara asta”. In plus, femeia a dat asigurari, pentru „The Telegraph”, ca omul i-a confirmat ca el comisese atacul deoarece soldatul ucisese musulmani in Afganistan.

De asemenea, Ingrid spune ca "el nu a fost drogat, beat sau afumat, doar dezamagit. A fost pe deplin constient sa ia decizii pentru el insusi si dispus sa faca tot ceea ce dorea”, a concluzionat femeia.

Foto: The Telegraph

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ATACUL DIN LONDRA: Marturia celei care l-a infruntat pe atacator